På tripp helt ensam...

2008-11-25 21:25:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag har jag vart ifrån min lilla prinsessa hela dagen. Det gick bra fram tills det jag satte mej på tåget och det började rulla hemåt, då hade jag gjort vad som helst för att de två timmarna skulle förvandlas till 2 min. För att ytterligare förvärra min längtan efter Mira så satte det sig en mamma mittemot mej med en tjej som kanske var 9 mån. Det var väl där någonstans som mina boobs började läcka. Haha.

Hem kom jag till sist iaf och vagnen hade jag med mej. Jag är super nöjd. Den känns kanon helt enkelt. Nu har jag precis blivit klar med upp pimpningen av vagnen också. Hihi. Det blev rosa suflett såklart.

Tog några bilder på en glad Mira som stolt prövade sin nya vagn.

   
Hon viftar som aldrig förr med sina armar. Sååå glad var hon över sin nya vagn=)


En minde glad Mira har jag just nu. Hon ligger i sängen och ska sova. Fast sova är hon inte så värst sugen på att göra. Hon vet inte sitt bästa min lilla tjej.
Hoppas hon somnar snart iaf. Kl har ju blivit ganska mycket vid det här laget.

Imorgon är det dansuppvisning. Fy va jag är skraj just nu. Måste gå upp kl fem imorgon o öva så att stegen sitter. Vill ju inte skämma ut oss alla. Kl fyra imorgon eftermiddag hoppas jag att ni alla håller tummarna för mej.

(Jag lägger in nya bilder på den fixade vagnen sen. Orkar inte ta fler bilder nu... o så blir det bara suddiga bilder iaf med mobilen när det är mörkt. )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback