Ropa inte hej förrän katten är över ån...

2008-11-29 17:04:01 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


....eller hur är det nu det där ordspråket är?

Mira somnade med nappen i förmiddags. Hon sov hela tiden vi jobbade i cafeet o vaknade lagom till lunch. Perfekt! Självklart gick det bara åt fem av mina muffins och fem bitar toscakaka. Här har jag stått o kämpat o kämpat sen har inte folk vett att äta upp det jag bakat. Suck o pust.

De två senaste gångerna vi försökt lägga Mira har hon gallskrikit och vägrat nappen igen. Så... jag skulel aldrig ha tagit ut segerna riktigt så tidigt. Det verkar inte vara över med krångel än på ett tag.
Under eftermiddagen har jag roat mej med att plocka fram lite julpynt. Jag har målat ett par ramar och pysslat lite. När det var klart o endast städnignen återstod orkade jag inte mera (känner du igen det syrran) och lämnade allt som det var till imorgon.

Jag o Mira har också fördrivit en timme med att fota lite till julkort vi ska göra. Dels vill jag ha några förstoringar på henne här hemma o så tänkte jag skicka nåt kort till familj o släkt.
Hon var sååå dunder söt. Kanske lägger ut nån bild sen. Men jag vill ju inte avslöja vårt tema alltför mycket.

Nu ska jag göra mej iordning inför kvällen då jag ska på restaurang med jobbet. Tyvärr blir det inget julbord. Tydlligen ingen mer än jag som gillar restaurang julbord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback