Febrig sötnos...

2008-10-24 22:43:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Mira fick feber idag framåt eftermiddag/kvällen. Hon är så otroligt tapper min lilla tjej. Trots feber, röd näsa som rinner, o ett högeröga som är knallrött o rinner konstant så är hon ändå jätte glad och skrattar hela tiden. Visst har hon sovit mera idag än vanligt, men hon har ändå varit glad hela dagen.
Vi var ju till och med och hälsade på jobbet idag. Hon var glad en stund hos Annica o en stund hos Ulla. Perfekt.

Ikväll har vi varit hos Jenny o Debora o sett på IDOL. Kvällens favorit blev Alice. Jag hoppas att hon får va kvar ett tag till. Den som däremot gärna får åka hem är Johan. Tragiskt nog så har han hela sveriges fjortisliga efter sig så han lär väl hålla sig kvar till finalen om jag har otur.
Ja just de ja, det är ju redan avgjort. *surfar till aftonbladet.se o tittar vem som åkte ut* Jaha, det blev Lou-lou. Ja hon var inte så bra idag. Men jag tycker nog ändå att hon skulle kunnat få en extra chans. Hon var speciell.

Nu ska jag sätta mej o slö titta på tv en stund tills Mira somnat helt o jag blivit trött,
Hoppas på en natt med lååååång sömn inatt. Hjälp mej hålla tummarna.

Gonatt!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja det är inte kul när de små blir sjuka! Skickar över ett gäng krya-på-dig-kramar till Mira och hoppas hon snart blir frisk igen!



William har också varit sjuk nu i veckan och hade feber i måndags. Han är fortfarande ganska täppt i näsan dock. Jobbigt när jag ammar honom och han knappt får luft. :-(



Har också kikat på Idol ikväll och håller med om att Alice var bäst! :-)



kram Linda

2008-10-24 @ 23:05:39
URL: http://lindaskriver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback