I Nattmössan...

2008-10-02 08:24:08 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag är inte jag o Mira bästa vänner. Inte nu innan jag fått i mej nåt att äta iaf. Nu undrar ni så klart varför jag sitter här o skriver istället för att gå o äta om det nu kan vara vår relationsräddare.
Jo, för att om jag går o sätter mej i köket så kommer jag att få springa miljoner gånger för att stoppa in Miras napp. Det är iaf aningens närmare att springa här ifrån datorn och till sängen.

Inatt har Mira vaknat två ggr och med tanke på hur ofantligt mycket jag skulle behöva en hel natts sömn så var liksom två ggr på en natt dödsstöten.
Vi försökte allt vi kunde andra gången hon vaknade att få henne att somna om igen utan mat  (Bara 2½ timme sedan hon fick mat) men hon bara grät o grät. Så det var bara att ge henne lite käk o så somnade hon om efter en stund. Att hon sen vägrade ta sovmorgon stör mej också. Nu när hon väl fått upp mej o jag tänkte leka med henne lite då vill hon lägga sig o sova igen. Pust o suck.
Nu är jag aptrött och vet inte hur vi ska klara av att vara trevliga på fikat idag kl 10. (Vi ska träffa ett gäng mammisar från stan.)

Nu tror jag faktiskt att min lilla snuffsa somnat så jag ska nog försöka få i mej den där efterlängtade fruksosten nu.

Det går rykten om att bebisar kan ha en 4 mån fas som kan innebära lite strul med rutiner osv. Antar att det är det Mira börjat komma in i lite. Hon har nämligen börjat bli lite svår att få o sova i sin säng på dagarna.

Ja, vi får väl se var det här leder:)

Kommentarer
Postat av: Carro

Inte ska du skämmas! ;-) Läste ditt inlägg nu och att vakna 2 ggr kan vara nog så jobbigt!

Vi som aldrig får nog med sömn har all rätt att klaga, oavsett hur många gånger vi fått gå upp hihi

Kram!

2008-10-02 @ 16:20:24
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback