Jympa jympa, hej å hå....

2008-10-21 13:56:41 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag har vi vart på mammajympa. Mira skötte sig exemplariskt ännu en gång. Värre var det för mej då jag mådde illa typ hela passet och varje litet skutt var hemskt. Kändes som att maten skulle.... ja ni kanske förstår utan att jag behöver vara äcklig o beskriva mer i detalj.
Efteråt fikade vi och försökte överrösta alla trötta bebisar som var allt annat än glada. Mat spottades ut o det flög leksaker o blöjor hit o dit. Ja, ni kan ju kanske själva föreställa er kaoset.

Jag o Mira packade eftre en stund ihop oss för att komma ner till bilen och där upptäcka att vi fårr en parkeringsbot. BLÄ för böter! Jag som hade parkeringsskiva o allt. Ringde arg som ett bi till kärringen (ursäkta ordvalet men hon var verkligen en kärring) som gett mej boten för att fråga varför hon gett mej böter då jag har en skiva som gäller. Det visade sig att det inte var en kommunal parkering och därför gällde inte skivan. Varje dag ska man lära sig nåt nytt. Synd bara att lärdomarna ska behöva bli så dyra ibland. Hon sa att jag vackert fick betala mina böter och nästa gång vara mera uppmärksam. Önskade att parkeringsvakter kunde vara lite medmänskliga ibland. Men det är väl så att nån måste betala deras  löner också och idag var det min tur. Inte så skoj med tanke på vår krassliga budget.

Ikväll ska vi förhoppningsvis träffa Emil o Louise för ett parti bowling. Jag o micke har laddat med mat och peppning nu i en veckas tid. Vi kommer lätt att ta hem denna matchen.

Nu ska jag ringa några vänner som står med på min "to do" lista.

Hej hopp!

Ps: Passar på att länka till Emmelie o Anders lilla sötnos. Här kan ni ta en kik ni som inte sett henne än. Lilly ska hon heta. Fint namn, eller hur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback