Dans för hela slanten...

2009-04-15 12:33:59 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Nu är vi precis hemkomna från en promenad med Marlene o John. Lika trevligt som vanligt. Mira har nu sovit i snart två timmar och jag sitter här och funderar över om hon inte borde vakna snart och få lite mat i magen.

Natten var sådär. Första vaknandet skedde kl två och andra kl sex. När Maken sedan gick till jobbet och jag fick lov att pallra mej upp var jag sååå trött. Efter lite frisk luft i lungorna och mat i magen så är jag nu aningens piggare.

I eftermiddag ska jag och dansgruppen till Gina Tricot och köpa dansuppvisningskläder. Ska bli roligt. Hoppas dom har mycket fint hemma nu då.
Ikväll och imorgon kväll blir det dansträning i två timmar. Nu är det hårdkörning inför lördagens uppträdande. Jag börjar bli sjukt nervös. Vet inte hur jag ska fixa detta riktigt. Känns inte som att nåt sitter speciellt bra... Å då menar jag inte kläderna alltså utan stegen.

Ikväll är det grey´s igen. (Hoppas jag iaf) Jag har saknat det... tom så mycket att jag fick lov att gå in på den amrikanska tv sidan och läsa vad som kommer att hända framöver. Ja jag vet att jag är konstig. Menar du att du aldrig läser sista sidan i en bok innan du börjar läsa boken från början? Tänk va skönt när man vet att det slutar bra o så slipper man gå och oroa sig i onödan. :)

Nu ska jag ta och väcka min lilla tös. Börjar bli orolig att hon dött av värmeslag där under filten i vagnen.

Kommentarer
Postat av: Lindsey

Tack så mkt :) Jag har en Nikon D30.

2009-04-15 @ 12:59:25
URL: http://liindseey.blogg.se/
Postat av: Jenny

Sv: Visst är lampan läcker, Maskros heter den.

Lycka till med din dans på lördag!

Kram Jenny

2009-04-15 @ 13:55:38
URL: http://grusoanglastoft.blogspot.com
Postat av: Jenny

HAHAHAHAH,ja man är ju inte speciellt förvånad att du börjar en bok med att läsa sista sidan BARA för att du är så nyfiken och inte kan hålla dej tills du kommer dit... =) Men om du läser sista sidan i boken först,då är de ju ingen idé att läsa boken alls för då är ju spänningen borta helt ju... =) Klart dansen kommer gå kanon,du är ju kungen på dansgolvet ju ! Ååå,önskar att jag kunde få vara där och se dej dansa,de var sååå länge sen nu ! =) Vi hörs i morgon ! Kraam!

2009-04-15 @ 15:34:17
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback