Duktiga Therese...

2009-04-14 15:41:04 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Vilken härlig dag det här är. Jag har hunnit med så otroligt mycket på bara några timmar.

Lyssna bara på detta:
- Jag hämtade ut mina glasögon bågar som gått sönder. Det hade inte kommit hem någon reservdel men det visade sig så klart att dom hade en hemma redan. Så att jag gått och väntat i 2 veckor när jag kunde fått det fixat på en gång tyckte inte dom var något att be om ursäkt för.
- Jag bytte ut en tunika jag köpte i sthlm pga av fel färg och en fläck.
- Jag slog personligt rekord på Maxi då jag handlade upp alldeles för mycket pengar. Men nu är kylskåpet och skafferiet fyllda iaf och jag hoppas vi klarar oss länge på den här maten. Självklart kom jag på två saker jag glömde köpa precis när jag gått förbi kassan och betalt. Så det blir väl ett besök på affären en gång till denna veckan.
- Jag har packat ur väskorna och städat lite här hemma.
- Jag har gått på promenad med Mira så att hon kunde sova och så passade jag på att hämta ut ett paket med kläder jag köpt på tradera. Blev dock lite besviken på kläderna då de inte alls såg ut som på bilden och inte heller var i sånt nyskick som lovades. Jag hatar att få skitiga kläder som verkligen ser begagnade ut. Vi får väl se vad jag kan göra här hemma med lite vanisch och ett strykjärn. Kanske blir de lite mer fräscha efter det.

Ja, ni hör ju hur mycket jag fått uträttat. Nu ska jag sätta mej ner och läsa en tidning och bara ta det lite lugnt innan vår goding vaknar och vill ha uppmärksamhet igen.

Tog lite bilder jag tänkt visa men koppingen mellan datorn och mobilen funkar fortfarande inte. Suck!

Kommentarer
Postat av: Emma

Okej på så vis:) Jag är arbetslös men just nu går jag på kurs på amf!



Ja inte man alltid hinner det när man har barn. men det kommer vell en dag det finns mer tid åt det med ska du se. Kram På dig

2009-04-14 @ 21:40:53
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: cathie

Åh, tack så mycket, vad himla snällt av dig!!

Oj, vad mycket du har hunnit med!! Duktigt av dig :)

Kram!

2009-04-14 @ 22:01:54
URL: http://cathie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback