Tidiga mornar...

2009-04-23 10:59:42 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Trots paj tv så gick kvällen fort igår och jag roade mej med att sitta här och lägga ut lite av Miras gamla bebis kläder på tradera. Nu är det bara att hoppas på att nån vill köpa dom. Alltid kul med någon liten extra slant som jag själv kan handla på tradera för sen:)

Idag vaknade Mira med tuppen klockan sex. Jag och maken var inte alls glada och pigga då. Fattar inte hur hon kan ha sådan energi redan från det att hon slåt upp ögonen. Alltid nrä jag kommer in till henne på morgonen så kastar hon sig på knä och ska skynda sig att krypa ifrån mej....vilket självklart slutar med att hon slår huvudet i sängkanten.

Vi hängde med maken till jobbet och sedan tog jag en timmes promenad efter det. Även idag lyckades det bli 1½ timmes promenad alltså. Perfekt!
Nu har vi precis käkat lite mellanmål och snart är det dax för lunch. Ska väl underhålla Mira en stund nu innan jag ska vara tråkig och ställa mej vid spisen.


Två bilder från idag:





Kommentarer
Postat av: Linda

Ja, ibland önskar man att de kunde dela med sig lite av sin energi! ;-)



Så söt hon är!



kram Linda

2009-04-23 @ 11:24:20
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Jenny

Alltså, hon är såååå jäklans söt så man smäller av !! Nuuuuu måst vi träffas snart, annars så glömmer hon ju bort mej ( om hon inte redan har gjort det =) Hoppas ni har haft det riktigt mysigt ute på alla era upptåg,vi hörs kanske senare ikväll !=) Kraaam !

2009-04-23 @ 16:28:06
URL: http://fitforababy.blogg.se/
Postat av: cathie

Haha tack så mycket, det kan behövas.. Tur att jag inte bloggat alltför länge iaf :P haha! Ska ta nästa hälften till helgen hade jag tänkt :P



Kanske var lika bra att tvn var paj.. Man hinner med mycket annat under tiden då :)

2009-04-23 @ 16:54:50
URL: http://cathie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback