Titta vad jag kan!

2009-04-30 22:58:44 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag är en stor dag. Mira har lärt sig att ställa sig upp utan att hålla i något o så kan hon stå själv också utan stöd. Inte jätte länge, men en stund. Tyvärr har vi inte hunnit med att få det på kort ännu. Det är ingen vi kan lura henne till utan hon ställer sig när hon själv vill helt enkelt, vår bestämda lilla dam. Hon ser jätte rolig ut när hon står utan stöd. Hon står som på en surfbräda och håller armarna utåt för att hålla balansen o så står hon där och vinglar en stund innan hon sätter sig ner igen.

Duktiga tjejen verkligen. Jag tyckte det var igår som hon la av sitt första leende och lärde sig hålla upp huvudet själv.

Vi har haft en super skojjig kväll tillsammans med våra vänner Jenny och Josef o deras tjej debora. På besök hos dom var även ett par vänner till dom som hade en liten kille på bara 9 veckor. Jösses va liten! O mamman tyckte att han blivit sååå stor.  Ha Ha
Det gick kanon med tjejerna, bättre än någonsin förut. Dom lekte o pussades o hade det bra. I vanliga fall brukar det vara så att M jagar D medans hon söker skydd hos mamma. En katt o råtta lek med andra ord. Idag var det lite mera "jämställt". Skönt tycker jag... Och kul att se att dom lär känna varandra mer och mer.  

Nu är kl mycket (???) och dax att hoppa i säng då ögonen ser i kors och jag måse blinka för varje bokstav jag skriver.
Imorgon ska jag lägga ut bilder från fotograferingen i sthlm och kanske någon bild från ikväll om det blev någon bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback