Tven är paj....

2009-04-22 16:06:59 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Det var nog ingen magsjuka. Mira har iaf inte kräkts något mera. Däremot verkar hon inte helt nöjd idag. Hon har sovit mycket och grät konstant under lunchen. Antingen var hon arg för att jag matade för sakta eller så hade hon ont i munnen/magen. Jag gissar att det är tänderna som spökar. Det är ju en liten tandsing som är påväg har jag kännt iaf.

Tven däremot har jag gett upp hoppet för. Den vill inte visa någon bild alls nu. Bara ljud. Så greys blir alltså enbart med ljud ikväll. Kan ju vara nyttigt att känna på hur det är att vara blind för en kväll.
Ringde iaf och pratade med madia markt och det skulel gå på garantin även om det på kvittot står att garantin gäller i ett år. Den är alltså köpt i mars förra året. Gissa om jag ahde blivit arg om den pajat en månad efter att garantin gått ut.
Nu är det bara att hoppas att dom inte kan laga den utan att vi får en ny. Man vill ju inte ha kvar en tv som krånglar redan första året.


Ikväll är jag och mira ensamma hemma och vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. Lite trist då tven inte fungerar....samtidigt som det rä nyttigt för mej att få lov att sysselsätta mej med nåt annat än tv. Kanske ska passa på att sätta mej med miras fotoalbum och scrapbooka lite. Kan ju va skoj. Nu fick jag jätte inspiration. Bara att hoppas att den håller i sig tills hon gått och lagt sig. Jag tänker ju int eha hela golvet fullt med papper och saxar medans hon är vaken.

Nu ska jag ge oss två lite mat. Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Celiah

Panik, skulle knappt klara mig utan tv:n.... måste bara fungera sådana livsviktiga ting :)

2009-04-22 @ 17:03:00
URL: http://celiah.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Det går att se TV på datan om det skulle bli kris.

Hoppas ni får en ny TV :)

2009-04-22 @ 17:07:26
Postat av: Jenny

Va trist med paj tv, min gick också sönder för lite drygt ett år sedan men hade också garanti tack o lov! Dock ringde de från verkstaden efter någon vecka o sa att de hade råkat tappa den i golvet så att jag skulle få en helt ny :) Hihi! Perfekt!



Va bra att kupongerna kom fram, hoppas du får nytta av dom! Kramisar

2009-04-22 @ 21:43:10
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: cathie

Nej usch det är så läskigt!! Det som känns skönt med historien är ju att det verkar vara ett svartsjukedrama = det är inte en vild psykopat som skjuter alla människor i hans väg, men det är fortfarande hemskt!!



Haha vad illa med tvn... tråkigt att titta utan bild ju.. fast det blir ju lite som en ljudbok... eller nått :P Kram!

2009-04-23 @ 10:49:35
URL: http://cathie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback