Nu snart bär det av igen...

2009-08-19 11:29:06 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag är det förberedelser som gäller för hela slanten.

På fredag åker vi till Uppsala och hälsar på Makens bror och fru. På lördag ska jag på kickoff med Mykiddo gänget. Ska bli så roligt att äntligen komma igång och sälja!

Jag stannar i Uppsala till på tisdag då jag och syrran äntligen drar vår kos till Gran canaria! Om en vecka ligger jag alltså vid poolen och glassar. Ska bli så skönt. Frågan är väl bara hur jag ska överleva utan mina två älsklingar i en hel vecka!?



När vi kommer hem från utlandet åker jag "hem" till dalarna på bröllop. Det blir alltså så att jag stannar där från tisdag till söndag den veckan.

Med andra ord. Jag kommer att vara på villovägar i två hela veckor.

Mira ska under tiden jag är utomlands åka till Mormor och Morfar på semester. Maken jobbar tyvärr så han kan inte ha henne hemma dom dagarna. Ska bli spännande att se hur hon klarar det. Frågan är nog kanske mer hur mamma ska klara det:) Jag varnar dej mamma, hon är ommöjligt ännu mer aktiv än hon var när vi var hemma för 2 veckor sedan.

Så...som ni förstår har jag lite att stå i. Det ska packas en väska för helgen,en för utlandet och en för kalla dalarna.
Dessutom ska jag även packa Miras väska och alla grejjer hon behöver de närmsta två veckorna.
Det som står överst på schemat idag är tvätta, stryka tvätt, börja packa lite smått, skicka iväg alla paket jag sålt på tradera, gå till jobbet och lämna nycklar, shoppa lite nödvändigt till resan och så sist men inte minst inte glömma att jag ska vara barnvakt till Debora klockan fyra.
Som ni hör har jag inte tid att sitta här längre. Dax att laga lunch.

Kommentarer
Postat av: Toni - 330 dagar av Pappaledighet

Låter otroligt skönt med Gran Canaria :D

2009-08-19 @ 18:14:57
URL: http://toni.bloggme.se
Postat av: Carro

Wow vilka veckor! :-) Men skönt kommer du få..

Kram!

2009-08-19 @ 20:23:42
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback