Som utomlands

2009-08-06 18:53:13 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Det blev en barnfri dag på stranden idag med. Jag och min vän Emmelie lämnade barnen hos makarna och sen bar det iväg med våra strandväskor.
Nu sitter jag här och känner mej sådär lagom mör i kroppen. Varm och klibbig. En kvällsdusch vore verkligen på sin plats.




Inte illa för en strand mitt i skogen va?

Nu är det bara 4 dagar kvar, sen åker vi hem till stan igen. Den här semestern gick fort den med. Lite sorgligt att åka hem igen, men samtidigt skönt att få komma hem till sitt eget. Hem är alltid hem.

Till helgen blir det flygfest för hela slanten. Har ni missat att det är flygfest i Dala-Järna så har ni verkligen missat nåt.

Nu däremot är det inget mer än mat som gäller.

Kommentarer
Postat av: Jenny

ÅÅÅå så fin stranden är !! Ack att man missade den när man bodde där uppe ! Det ser verkligen ut som en strand kan se ut utomlands !=) Myssigt ! Förstår verkligen att ni har haft en underbar där !=) Kram!

2009-08-06 @ 20:01:23
URL: http://fitforababy.blogg.se/
Postat av: Theodora

Underbart med en strand-dag! Mycket fin strand med!



Ja, vi blev lite flyttade i datumen på ultraljudet igår, tredje gången vi blir flyttade nu.Så har nu ett datum beräknat på senaste mensen, ett datum beräknat av en barnmorska och ett datum beräknat av en annan. Just nu är BF den 17 Januari, men det ändras nog fler gånger. Vad är erat beräknade datum?

2009-08-06 @ 20:47:07
URL: http://theodoraaa.
Postat av: Theodora

2009-08-06 @ 20:47:35
URL: http://theodoraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback