Boa och äta för två?

2009-12-02 13:31:09 Graviditeterna
» Kommentarer(2) «



Mina böcker gick snabbt att läsa ur... så jag hamnade här igen.

Det märks att det börjar bli slutet på graviditeten nu. Jag har verkligen kommit in i någon form av pyssla och fixa period. Igår ställde jag mej och bakade pepparkaksmuffins klockan nio på kvällen. Jätte trött var jag och ont i ryggen hade jag... men ändå så kunde jag inte slå mej ner i soffan och ta det lugnt. Så det blev ett bak.

Idag sitter jag här och drömmer om vilka kläder jag ska sy till bebisen. En mössa ska han/hon få iaf. Ska bara komma på ett bra mönster först. Hur jag ska hinna med detta vet jag inte riktigt hur jag har tänkt. I mitt huvud finns det nog mer tid än dygnets 24 timmar tror jag.

En annan konstig sak med denna graviditet är att jag helt plötsligt tappat matlusten och inte kan äta några stora portioner alls. Jag tror Maken blev lite orolig när han kom hem en kväll och såg hur lite som var taget av gratängen jag gjort. Han trodde enbart Mira ätit, men vi hade båda blivit mätta på den lilla biten. Jag äter nog ungefär lika stora måltider som hon gör för tillfället. Kommer inte ihåg att det var så här alls när jag väntade Mira. Då kunde jag nog äta vad som helst och hur mycket som helst även i slutet. Kanske är det en bamseklump där inne som gör att min matsäck inte får plats.
Illamåendet har också kommit tillbaka en del. Speciellt om jag inte ätit på länge eller om jag äter för mycket.

På tal om illamående så ska jag nog gå och lägga mej nu en stund och hoppas på att få må lite bättre när jag vaknar. Mira sover förhoppningsvis en timme till så det ska jag också passa på att göra.

Kommentarer
Postat av: Linda

Själv bor jag i Huskvarna!! :-D

När jag kör ner så åker vi på ca1 ½ timme.



Vi har också haft tur & aldrig behövt köa..

Jag ska handla julklappar till barnen & mysbyxor till mig själv + att jag ska handla lite åt syrran. Det är jag och en kompis som ska åka..

2009-12-02 @ 13:59:18
URL: http://www.minprinsessaminaprinsar.com/
Postat av: Tova

Usch ja, skönt att man inte är ensam iaf om att ha ont i benen :/

Andra grejer har jag dock knappt känt av, som foglossning eller ryggont.



hehe, jag har också blivit enormt pysslig - jag som exempelvis brukar strunta i allt vad heminredning och julpynt heter ;)

och det där med minskad matlust känns också igen. Mår illa om jag ätit för mycket, då lillen känns som han tar upp nästan all plats i magen nu...

2009-12-02 @ 20:02:41
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback