Gråt och kurrande magar

2009-12-08 07:25:17 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Det blev en äckligt tidig morgon idag. Mira vaknade som vanligt strax innan sex. Skillnaden idag var att hon vägrade tillåta mej att gå o lägga mej igen efter att jag varit upp på toa. (Mira brukar sitta och se på bompa en stund för sig själv medans vi ligger och drar oss ett tag till) Idag fick vi vackert gå upp både jag och maken till en gråtandes otröstlig tjej. Nu sitter hon på golvet och leker så glatt, Maken ser på bompa, jag sitter här och risgrynsgröten kokas i micron.

Lite julstämning här hemma idag. Ska bli mumsigt med nykokt gröt... om den nu blir klar någongång. Jag börjar tvivla nu efter en halvtimme utan att nåt hänt på tjockleksfronten.

Våra planer för dagen lyder som så: Klockan nio blir det öppna förskolan och övning av julsånger. Klockan elva ska jag träffa ett gäng goa mammor på stan. (Mira ska va hemma med pappa sin) I eftermiddag ska vi packa några kartonger och förhoppningsvis hinna städa lite också.

Känns som en bra plan för dagen. Återstår att se om den håller i sig.

Dax att ta tag i den här gröten och tala allvar med den. Magen kurrar och orkar inte vänta längre.


Kanske skulle ha valt en sån här istället???


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hehehe ! Ja,den där grötkorven är nog lite enklare att få till så den smakar gott om man nu ska envisas att äta gröt på morgonen !=) Ush, jag mår illa bara jag tänker på gröt ! Jag hoppas du kommer få en riktigt trevlig dag med alla mammor och bebbisar, akta er bara så ni inte bli utslängda från cafét, man har ju läst nu att ni mammamaffian är lite ute i blåsvädret, hehehe !



Kram på dej gumman!! =)

2009-12-08 @ 09:16:38
URL: http://fitforababy.blogg.se/
Postat av: Sara Johanna

Tack för din kommentar i min blogg. MyKidoo har verkligen fina kläder och nattlinnet var ju riktigt tjusigt, min dotter älskar det.

Grattis till bebis i magen som snart kommer komma ut :-)

2009-12-08 @ 10:35:42
URL: http://sarajohanna.blogg.se/
Postat av: Matilda - Snart 2barns mamma!

tradera är ett väääldigt roligt tidsfördriv ibland haha.

2009-12-08 @ 11:26:13
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sådär kan Vendela också vara på morgonen, då är det bara att dra sig upp och sätta sig i soffan. Som tur är blir det mycket mys framför teven istället :-)



Haha i vår familj hade korven fått vara frukosten istället ;-)



Visst kommer våra tjejer bli bra storasystrar! Längtar verkligen till den dagen kommer, även om det också är med lite förskräckelse..

Kram!

2009-12-08 @ 18:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback