Kommer vi att hinna?

2009-12-17 22:09:45 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag är såå galet trött! Börjar känna mej stressad nu över flytten. Har bara morgondagens timmar på mej att packa allt. På lördag går flyttlasset.
Inte är det lätt heller att få nåt gjort när man har en tös som springer runt benen på en och ropar mamma så fort hon inte får all uppmärksamhet.

Jag hoppas att det löser sig med både packning och tid imorgon. Jag behöver lite tur på min sida just nu känner jag. 

Nu är klockan över tio och jag borde verkligen gå och lägga mej. Ryggen ömmar, magen spänner o gör ont och mina ben stödjer mej inte längre. 

Var som jag skrev tidigare till mvc idag, får skriva imorgon hur det gick... just nu är jag för trött för att tänka på siffror och mage.  

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Inte för jag känner dig, men vi bor i samma stad. Men vad modiga ni är! Vi flyttade för två veckor sen då har jag nästan 2 månader kvar till BF med tvåan och jag kände att det nästan var i senaste laget. Fast då flyttade vi till en hyreslägenhet som vi inte kunnat vara inne i tidigare och förbereda flytten.

Jag låter väl kanske inte så uppmuntrande, fast jag skulle vilja, men jag tycker det är tufft och modigt gjort iaf.

2009-12-18 @ 08:08:39
Postat av: Carro

Usch din stackare! Jag lider med dig.. Jag vet hur jobbigt det är att packa och flytta med en liten, och sen är du gravid på det..



Hoppas att det kommer gå bra idag ändå! Du får försöka kämpa på idag och imorn, så kanske du kan få vila upp dig på söndag eller någon annan dag..

Kram och lycka till!

2009-12-18 @ 08:18:31
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback