MVC besök - vecka 35

2009-12-07 15:29:39 Graviditeterna
» Kommentarer(3) «


Fick bekräftat idag att Bäsen lagt sig till rätta och fixerat sig. Det förklarar ju kokosnöten mellan benen och den ilande känslan jag hade i slutet när jag väntade Mira.

Mitt hb värde var bättre idag. Låg på godkända 125. Betyder att jag endast behöver käka en järntablett i veckan nu framöver. Tack så mycket.

Mitt magmått låg på 34 (Tack Jenny för rättelsen:))och ligger stadigt en bit över normalt. Vi pratade lite om min rädsla att få en större bebis denna gången. Tyvärr kommer inget att beslutas eller så förrän bara någon vecka innan Bf. Jag hoppas på ett tillväxt ultraljud eller att de godkänner en igångsättning en vecka innan beräknat datum.

Jag insåg än en gång när vi satt där och pratade att det inte alls är lång tid kvar tills bebisen kommer. Om mina värkar skulle köra igång nu så är det helt ok. Från vecka 35 gör de inget för att stoppa en förlossning som startat. Lite läskig tanke. Jag vet inte om jag är redo för den här bebisen riktigt än. Fast längtar det gör jag... nu mer än någonsin!

Nu ska jag åka och handla lite mat till min kära familj.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej gumman, tycker inte de var länge sedan vi sågs o du var i vecka 15 :) hihi vart har dom 20 veckorna tagit vägen ?!?!



Antar att durksivit fel på ditt sf mått :)



Kramisar

2009-12-07 @ 16:15:45
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Jenny

haha även jag verkar skriva/stava fel :P



Antar att du skrivit fel på ditt sf mått var det de skulle stå egentligen :P

2009-12-07 @ 16:21:52
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vet du om det där med att dom inte gör något för att stoppa en förlossning när man kommit till vecka 35 gäller fullgångna 35 veckor eller när man påbörjat v 35?

2009-12-18 @ 11:12:36
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback