Sådan mor sådan dotter...

2009-12-07 19:16:34 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «


Mira somnade direkt ikväll, det trodde jag verkligen inte att hon skulle göra. Hon sov nämligen middag i hör och häpna över 3 timmar idag. Så kan det va när man har en pappa som njuter av att hinna jobba lite hemifrån medans dottern sover.

Jag vet inte vad som hänt riktigt men Mira sover jätte mycket nu för tiden. Innan har hon sovit 1-2 timmar efter lunchen, men nu för tiden är det aldrig mindre än 2 timmar... ofta närmare tre timmar.
Tror att det är någon tandsing på gång igen. Idag har hon nästan inte ätit nåt. Clementiner skulle hon kunna äta hur många som helst, men riktig mat är hon inte alls intresserad av. Man kan ju inte överleva på enbart clementiner.
...Fast jag förstår henne. Jag är precis likadan just nu. Inte sugen på någon mat alls. Får tvinga mej själv att äta varje måltid. Det enda jag är sugen på är clementiner. Sådan mor sådan dotter brukar man väl säga???

Sitter här med galet mycket sammandragningar och ont i ryggen. Känns som att jag har några tuffa veckor framför mej. Har lovat mej själv att ta en dag i taget, på så sätt kanske jag inte behöver bli lika deppad som jag var sista veckorna med Mira. Känner dock hur både psyke och kropp tröttnat på att hela tiden ha ont.

Ikväll är jag ensam hemma till sent. Får nog sätta mej och planera lite till julen och huset... några andra ideér har jag inte.

Kommentarer
Postat av: linda

Bättre sent än aldrig ;)



Vad bra, även om jag inte hann/hinner komma iväg dit nu innan Bf som jag hade hoppats är det endå något att fortsätta se fram emot.



Jo det är så här.. jag har fått problem med mina njurar dom ligger i kläm eller den vänstra.. Mitt njurbecken är utviddgat enormt mkt vilket gör skit ont, samt att ja hade njursten..

Så nu kan ja verken stå, sitta eller ligga utan smärta.. och ja är v 36 plus 3 idag vilket är för tidigt att sätta igång säger dom och ja får förlita mig på donm, men eftersom smärtorna är hemska ska ja tillbaka på onsdag och se vad som tar mest stryk att bebis föds " för tidigt" eller att hålla mig gravid, Ursch är så less på de här..



Hur går det själv, har dni fösta och din den hör grav varit lätta?

2009-12-07 @ 20:26:56
URL: http://lindahh.blogg.se/
Postat av: Filippa - blivande mamma

Hejsan!

Jag hoppas på att han kommer ut nu innan jul så han kan vara med :) hehe.. Ska bli så mysigt!

2009-12-07 @ 21:18:19
URL: http://fillies.blogg.se/
Postat av: Tova

Ja, visst börjar man längta nu!! Bara några veckor kvar för oss nu - helt otroligt!



Usch din stackare, hoppas du slipper plågas av sammandragningar så länge till!! Jag börjar däremot nästan känna mig lite konstig som fortfarande mår så bra - man vill ju känna lite att "det är nåt på gång", liksom... :P Men antar att jag borde försöka ta tillvara på denna tid istället, hehe...

2009-12-07 @ 21:52:07
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: linda

Ja man tycker det men tydligen inte, håller tummarna att jag får något mera konkret besked på onsdag, denna eviga väntan..



Ojda..det var inte roligt.. hur lång tid har du kvar till bf då?

2009-12-07 @ 22:10:04
URL: http://lindahh.blogg.se/
Postat av: Charlotte - Gravid

Sv: Min sambo ville inte heller ha en katt, sen blev det en till, fast det var för dom skulle avliva den lilla och min sambo tyckte väl synd om både mig och den så fick en till :)

Jobbigt när han inte tycker om katter.

2009-12-08 @ 00:35:40
URL: http://charlottegaines.blogg.se/
Postat av: linda

Okej, men endå inte såå långt men jag förstår hur du känner! fybubblan...



Jag har fixat allt hemma idag, är helt inställd på att bli inlagd enda chansen att dom tar mina smärtor på allvar och sätterigång mig i v38 plus 0..



2009-12-08 @ 20:58:23
URL: http://lindahh.blogg.se/
Postat av: Theodora

Ja, nu är det inte långt kvar för oss. Ska på mödravård imorgon och då ska vi se om lilltjejen i magen ligger rätt och om även hon är fixerad som din lilla/lille i magen.



Min förlossning med Leia var relativt kort och jag fick komma in på förlossningen efter att ha blivit ivägskickad på promenad hela dagen. När jag kom in kände jag att värkarna började bli lite jobbiga men att jag ändå mådde helt okej och då var jag öppen 8 cm! Leia föddes fyra timmar senare, utan någon som helst smärtlindring, men då ville jag aldrig mer föda barn igen. Min första tanke när jag såg Leia var inte den där oerhörda lyckan som alla talade om, utan jag tänkte "Är det du som försöker döda mig?!" och jag kände mig dum. Det varade dock bara ett par timmar och dagen efter var jag i ett mer eller mindre lyckorus av all kärlek jag kände. Så smärtan har ju glömts av och jag minns mest bara lyckan och värmen.



Nu när man då gör om det, trots att man då trodde att man aldrig skulle, så är jag rädd att jag kommer bli chockad av förlossningen och undra "Gjorde det verkligen såhär ont?!" tänk om man får panik? Jag försöker verkligen i möjligaste mån förbereda mig på något vis, men har svårt att hitta tid och rum. Ju mer jag tänker på det och ju mer jag sätter mig in i det så känner jag mig mer lugn.



Hur var din förlossning med Mira?

2009-12-09 @ 00:29:00
URL: http://theodoraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback