Virvelvinden som blev mammig

2009-12-01 19:24:18 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag har vi haft en bra dag med besök på öppna förskolan. Mira var verkligen en virvelvind idag. Högt och lågt.

Det var en stund innan fikat som jag inte riktigt kände igen henne. Två gånger kom hon ifrån mej lite och satt och lekte för sig själv... helt plötsligt hör jag hur hon börjar tokgråta. Jag fick ta upp henne i famnen och då kramade hon mej som att jag varit borta i flera veckor. Lite separationsångest kanske... men samtidigt var det ju hon som hade gått ifrån mej. Jätte konstigt iaf och inte alls likt min lilla tuffing.
Hon hade tidigare rymt från lekrummet hundra gånger och då var det inga problem alls. Kanske var det den hungriga magen som talade lite och gjorde henne extra mammig också.
På något sätt tycker jag om när hon blir lite mammig ibland, det är så sällan hon blir det. Kan tycka att hon är lite väl självständig ibland... vill ju att hon ska vara min lilla bebis för alltid och inte en stor självständig tjej.

Ikväll är det ingenting intressant alls på tven och jag funderar över vad jag ska hitta på. Har packat 4 kartonger idag så det får räcka. Borde däremot kanske sätta mej och sortera lite papper o tidningar och sånt för att bestämma vad som ska vara kvar och vad som ska slängas innan flytt. Det gäller ju att passa på att städa ur och slänga så mycket som möjligt onödigt redan nu.

Men innan jag börjar fundera på vad jag själv ska göra så ska jag ta och lägga min lilla virvelvind. Ikväll har hon babblat så både mina o makens öron värker... kommer att bli tyst när hon somnar... om hon somnar:)

Kommentarer
Postat av: Lilla a

Hejsan igen!



Tack för din kommentar. Jag blev väldigt glad att du tog dig tid att titta in på min sida.



Tänkte på det som du skrev om din dotter. Jag tror att det är helt normalt att de till och från blir lite extra mammiga. Ibland tycker man som förälder att det är mysigt ibland att det är konstigt och jobbigt. Jag har en kompis vars son är 2,5 år och som skall få ett lilla syskon i mars. Han kan bli jättemammig ibland speciellt om min kompis håller i något annat barn.



Hoppas du får en bra kväll!



Kram, kram från lilla a

2009-12-01 @ 21:54:09
URL: http://gladdagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback