B som i...

2009-02-01 15:42:09 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Äsch....dålig natt igen. Har tappat hoppet på att det någonsin ska bli bra.

Nu ska vi snart iväg och fika med några kära vänner till oss. Mira ligger just nu o sussar så sött i vagnen,
Ikväll blir det Beck på TVen. Har ännu inte sagt detta till maken så jag bereder mej på ett övertalningstal utan like. Ska nog muta med tacos och cola. Då brukar jag få det mesta jag vill. *blink, blink*

Mira åt dåligt även idag till både frukost och lunch. Nu måste den här fasen gå över snart. Jag blir ju orolig är hon inte får i sig någon mat. Hon kan ju inte leva på enbart välling hela livet.

Jag ammar inte alls mycket längre. Funderar på att sluta snart. Men det är lite jobbigt. Inte så jobbigt för Mira kanske, men för mej. Det kanske låter konstigt för många av er. Vadå, vill du att hon ska fortsätta äta upp dina bröst, kanske du undrar. (Ja, för jag inser ju att det är det jag gör. Låter henne äta upp mina bröst alltså. Det sägs ju att ammade bröst inte är de finaste att skåda. Häng o släng...ja ni förstår. Men hallå! Jag är ganska pryd av mej så härmed slutar jag min spekulation och prat om bröst.)
Att sluta ammningen har ingenting med mina bröst att göra egentligen. Det är en ren känslomässig sak. Den lilla stunden som jag o Mira har när hon ammar...den närheten har man ingen annan gång. Jag inser ju att man lika gärna kan ha det mysigt när hon dricker sin vällingflaska. Eller lite mys o puss på kinden när hon är lite pömsig och snart ska lägga sig o sova. Men min rädsla ligger nog i att jag kommer att va dålig på att ta den tiden.
Att ta den tiden när hon ska amma måste jag ju, för hon måste ju få i sig mat. Men det är betydligt svårare att ta sig den tiden när man inte "måste".
Åhh...hoppas ni förstår mej rätt och att jag inte låter som en hemsk mamma som aldrig ger mitt barn lite kvalitetstid (för det gör jag). Ville bara skriva av mej... som alltid...
.... det är fritt fram för er att tolka som ni vill. Jag vet vad jag menar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback