Skadad...

2009-02-03 17:49:37 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag har hela familjen varit ute o farit på stan hela dagen. Det började med att vi hade ett ärende på banken... som gick helt i stöpet när jag mitt smarthuvud glömt mitt leg hemma. Så...nu måste vi åka till banken imorgon igen. Typiskt.
Sedan storhandlade vi på maxi och drev runt i några klädaffärer. Jag hittade en danstop. Lite kul att ha nåt nytt på sig nu när jag tränar så mycket,

På tal om träningen så är det inte alls säkert att jag kan fortsätta träna som jag gör. Inte än på ett tag iaf. Jag skadade mitt knä igår och idag kan jag inte gå i trappor och det hugger varje steg jag tar.Jag är så arg över detta. Jag som just kommit igång med träningen igen o så händer det här. Jag har haft det här problemet med knät förut också när jag sprang mycket. Mina ben är inte gjorde för löpning. Jag får ju skylla mej själv som var sen till jympan igår och fick lov att springa från parkeringen till friskis.

Ikväll blir en lugn kväll. Vi roar oss med att titta på Mira o alla hennes bus. Jag tog lite kort innan, men nu vill inte datorn sammarbeta...så det blir inga inlagda just nu. Kommer kanske senare ikväll.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej på er. Du får leta reda på tuben med algesal, som Micke fick av mej förut och smörj in knät med det. Det kan lindra. Så får du ta det lugnt några dar. Pussa Mirisen från mormor. Kram

2009-02-03 @ 18:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback