Uppe med tuppen...

2009-02-25 08:23:55 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Miras nätter blir bara värre och värre och det är skitjobbigt tycker jag. Inatt vaknade hon första gången kl 2 och det fanns inget annat att göra än att ge henne mat. Låt mej säga så här att hon har verkligen lärt sig vilket skrik som funkar. Hur hon orkar med sig själv förstår jag inte riktigt.

Några fler tänder har vi ännu inte sett skymten av. Hostan är kvar och hon håller sig fortfarande om örat mest hela tiden. Känns som att man skulle vilja komma iväg till en läkare som kan kolla henne bara så att man kunde få ett svar på vad det kan vara som stör henne.

Idag har jag en städa dag. Ska ta hand om en massa tvätt som behöver strykas och så ska jag städa golven så att Mira kommer fram dit hon vill.

Igår kväll träffade vi våra goda vänner Louise o Emil. Trots att vi blev där till kl 21 så skötte sig Mira exemplariskt. Kanske får jag skylla natten på oss själva då vi rubbade hennes kvällsrutiner igår.

Nu börjar Mira bli mera högljudd än vanligt när hon sitter här nedanför mej och leker. Mamma som jag är så har jag lärt mej att känna igen det tonfallet.... och det betyder FRUKOST!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback