Steppat upp en nivå...

2009-02-09 22:39:26 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Ikväll har jag varit på Step up i gymnastikhallen i byn. Alltså nu kommer ett inlägg här som alla i den här bygden kommer att ogilla mej för....men så här är det.
Jag har alltid varit skeptisk mot "byjympa". När jag bodde här innan vi flyttade till stan, pendlade jag 8 mil (enkel resa)för att träna 3 ggr i veckan. Det säger ju lite om hur skeptisk jag var mot träningen här i byn.
För oss som inte gillar bollsporter så finns det två pass i veckan att gå på här. Ett step up och ett boxing pass. Boxing skulle jag aldrig gå på då det är alldeles för kroppsigt/svettigt/manligt pass för mej o så tycker jag att det är tråkigt att slåss. Step up testade jag alltså för första gången idag.
Måste säga att jag blev possitivt överraskad. Ledaren för passet är jätte mysig och inspirerande och duktig på det hon gör. Det var bra svårighetsgrad på passet och bra konditionsnivå.
Men att stå där i en jympahall med gröntgolv o plintar framför ögonen drar ju ner betyget en del. Ett minus också för noll speglar.

Nä...någon flytt tillbaka hit blir det inte tal om ännu... först måste ett bra gym byggas. Haha


Kommentarer
Postat av: Jenny Persson

Som sagt,du talar som en äkta storstadsbo haha !=) Men jag förstår dej helt och hållet sen har du nog blivit lite bortskämd kanske med det gymet som du har nu där allt finns =) Men det är rätt,det ska ställas krav annars är det inte värt pengarna!=) Sov gott gumsan! Kraam

2009-02-09 @ 23:09:49
URL: http://lillkapsblogg.blogg.se/
Postat av: Malin

Hahahaha, vad bra att du inte ska flytta då! Jag håller tummarna för att det inte byggs något nytt gym på måååånga år :)

2009-02-10 @ 11:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback