Utveckling i rasande fart...

2009-02-10 18:37:58 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Här händer det saker ska ni veta. Idag när pappa kom hem visade han mej en ny lek som han o Mira hade. Den gick ut på att smälla två leksaker mot varandra. Nu sitter Mira och smäller ihop alla leksaker hon kommer åt. Kanske kan hon klappa händerna snart också. Ett litet framsteg kanske ni tycker....men dock ett framsteg tycker jag.

Mira har ätit som en häst idag. Hon har vart gnällig o högljudd hela dagen och det enda som fått henne att bli tyst är mat. Med tanke på hur dåligt hon ätit på sistone så är det ju toppen att aptiten blivit bättre. Hon åt tom två hemmagjorda lagade mål mat idag. Inte illa.
Tidigare ikväll när vi satt och åt kvällsmat fick hon smaka på korv och potatis med mammas gaffel. Hon tog då tag i den med händerna och förde den till munnen. Mamma sa det att kanske vill hon äta själv nu för tiden. När gröten senare kom fram så satte jag en sked i handen på henne o hjälp va hon åt! I med skeden i gröten o så in i munnen o slicka av. Trodde verkligen inte att hon redan skulle kunna klara av det. Galet va stor tjej vi har!
Så nu är det slut på kladdfria middagar. Jag kan ju glömma att jag får mata henne själv hädanefter. På med haklapp med armar på och bort med alla dukar och fina kläder. Här ska nu ätas!

Kommentarer
Postat av: Carro

Va duktig hon är Mira! Riktigt stort när dom börjar äta själv ;-)

Kram

2009-02-12 @ 07:57:14
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback