Varför sova när man kan va vaken?

2009-02-21 08:01:09 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag har vi vart vakna sen kl sex. Mira tyckte tydligen att det var morgon då och dax att gå upp. Vilket jag verkligen INTE tyckte.
Nu sitter jag här med illamående pga av tröttheten som intagit min kropp.

Jag blir så ledsen om det visar sig att Mira slutar sova hela nätter nu bara för att hon är sjuk. Eller sjuk o sjuk... jag vet inte riktigt vad som är felet på henne just nu. Hon är inte alls sig själv. Inte lika glad som vanligt, jätte knäig, gnällig och allmänt missnöjd.
Jag har skyllt på tänder så länge nu att jag börjar misstänka att det inte kommer några fler tänder. Hon vill inte äta, inte sova och inte leka.

Jag hoppas innerligt att den här fasen går över snart så att jag kan återgå till mitt pigga glada jag igen. Jag blir så påverkad av de här vakna nätterna. Trodde inte att det skulle vara så hemskt.

Idag ska maken på fotbollsmatch, så jag o Mira blir ensamma några timmmar. Efter fotbollen hoppas vi kunna träffa några kompisar. Vi behöver lite sällskap helt enkelt. Skulle va helt underbart med lite god mat, trevligt sällskapsspel och kanske en film senare ikväll. Det är min drömdag idag:)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback