Frukostkalas...

2009-01-24 11:57:33 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Nu är vi precis hemkomna från frukostkalaset hos Lisa. Det var hur trevligt som helst med värsta frukostbuffen. Lika bra buffe som vilket hotell som helst i stan.

En mycket trött/övertrött Mira liger nu o snakar i sängen. Hon fick inte sova någon förmiddags lur idag så det slutade med att hon grät sig genom lunchen och fick i sig tre skedar. Jag fick ge upp o gå o lägga henne istället. Just nu var sömnen viktigare än maten.
Jag känner mej som en dålig mamma dom gångerna jag håller henne uppe fast jag vet att hon borde sova.... bara för att jag ska ha det kul på kalas. Att hon sen på toppen av allt är jätte förkyld också gjorde ju att jag kände mej ännu hemskare. Tvingar ut en liten trött förkyld tjej på kalas. Dumma mamma.

Nu är vi hemma igen iaf och det ska vi vara resten av dagen. Kommer nog inte att bli så mycket gjort denna helgen. Mira är som sagt jätte förkyld och hostig och det dröjjer nog inte länge innan febern tittar fram också. Tyckte allt att hon kändes lite varm nu när jag lade henne.
Vi var på Maxi kl nio imorse och köpte present till Lisa och rödsaft till Mira. Saft ska tydligen hjälpa mot hostan. Det är slemlösande har jag lärt mej. Värt att prova iaf.

Presenten blev lyckad också trots att det blev en sista minuten grej. En film som hon inte sett och sen lite löste. Te o film är ju aldrig fel i dessa tider=)

Nu ska jag ta o lägga ut lite bebiskläder på tradera. Dax att sälja lite så man kan köpa nytt istället. Hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback