Hur gör man???

2009-01-07 08:45:29 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Hemska nätter. Usch o fy!
Jag är en människa som behöver sova. Har jag alltid varit. Jag kan somna när som helst, var som helst. Vet inte hur många gånger jag blivit retad av maken för att jag "råkade" somna under en guidad tur i bussen på Hönö. Personligen tycker inte jag att det var någon vidare merit bland oss "sova var som helst" människor. Gissar att det finns många värre exempel.

Hur som helst så har jag inte sovit alls så mycket som jag velat i natt. Jag lade mej tidigt i går för att jag skulle få sova några timmar i sträck iaf. Gissa om inte Mira valde att vakna första gången redan kl 23. Fy va arg jag blev då.  Jag testade det mesta men inget hjälpte förrutom mat. Nästa gång hon vaknade var kl innan fyra någongång. Försökte även då att låta henne gnälla av sig lite för att sen somna om. Helt omöjligt. Efter en halvtimme då jag provat allt igen gav jag upp o gav henne mat.
I förrgår natt valde Mira att vakna varannantimme hela natten. Det har hon aldrig gjort förrut! Jag hoppas innerligt att detta bara är en fas nu under tiden hon får tänder och att den dumma vana hon fått in med att äta på nätterna snart går över.

Jag orkar inte vara vaken på nätterna längre! Jag blir så otroligt otrevlig. Bäst för alla inblandade att jag får sova mina timmar.

....Men jag antar att detta är att bli mamma. Man får vackert lägga undan sina egna behov och leva helt för att denna vackra lilla varelse ska må bra o vara glad.

Nu sitter Mira på golvet och är inte alltför glad. Bästa att avsluta innan hon river ur alla kläder ur de ouppackade väskorna på golvet. Dax för morgongröt, sen promenad till bibblan.
Vi hörs senare idag vänner!

Kommentarer
Postat av: Carro

Å fyy du har det inte lätt du heller! Usch det känns ibland efter dom här nätterna som att man verkligen kommer gå under! Men det gör man ju inte, som tur är..

Ja, tänder kanske det kan vara. Men på Vendela syns det iallafall ingenting.

Kram!!

2009-01-07 @ 13:31:45
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback