Nytt bus...

2009-01-20 10:32:39 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Miras nya grej är nu att vända på sig i sängen när hon inte vill sova. Att vända tillbaka igen eller att somna på mage skulle hon inte drömma om. Nä, vår tjej är smartare än så. Hon vet att vi kommer o ger henne uppmärksamhet när hon vänt sig på mage. Detta nya trick är jag säker på att Mira kommer att berätta för alla sina kompisar. Det riktigt syns hur nöjd hon är när hon kommit runt o man kommer fram till henne för att vända tillbaka henne.



Inatt/morse (beror på vem man frågar) kl fem vaknade Mira och bestämde sig för att vara vaken till kl sex. Först försökte jag typ 20 min att få henne att somna om utan mat. Till sist fick hon som hon ville o ammade lite. När jag sedan lade ner henne igen hade hon varit vaken så länge att hon blivit pigg. Vilket INTE hennes kära föräldrar var.
Lyckan över att hon sovit till kl fem förbyttes ganska snart till olycka över att hon inte kunde bli tyst och somna om.

Idag är vi hemma hela familjen. Jag är lite shopping sugen... men har inte direkt jätte mycket pengar till att shoppa loss så här precis innan löning. Jag har blivit så grymt snål också sedan jag fick Mira. Allt till mej själv över 200 kr ser jag som ett rån. Att sen Mira kan få hur mycket kläder som helst är en helt annan femma. Haha.

Dax att hoppa i duschen nu när Mira äntligen somnat om och sen blir det nog en promenad efter lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback