Sovmorgon...NOT!

2009-01-13 10:28:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag var det makens tur att få sovmorgon (jag fick min i söndags). Självklart valde Mira att vakna o vara pigg o grinig redan kl halv sju. NEJ, jag tycker inte att det är ok att gå upp så tidigt. Men inte har jag nåt att säga till om den saken, Vill MIra upp den tiden så kommer hon upp.
Natten har vart ok iaf. Hon sov från halv åtta på kvällen till strax innan fem, då hon ammade första gången för natten. Lite skillnad om man jämför med gårdagens natt då jag ammade 3 ggr.

Nu ligger Mira o sover igen och maken har vaknat. Det var väl tur det, Började få slut på sysselsättningar ute i vardasrummet. Behövde datorn helt enkelt.
Tänkte tidigare imorse sätta mej o läsa lite, men Mira ville ha uppmärksamhet o mina ögon kladdade igen så det var ju lönlöst. Blev en lååång frukost istället och sen lite pyssel med de nyss framkallna korten. Har börjat lite smått med att sätta in i album. Det tar sin lilla tid minst sagt.

Idag är vi hemma hela familjen och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. En promenad kanske.... o så borde vi hitta på nåt skoj.... inte så roligt bara då vädret är som det är. Grått o trist.

Nu ska jag göra mej iordning innan Mira vaknar igen. Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback