Bilköp o äventyr

2009-07-14 17:37:42 Shopping
» Kommentarer(3) «


Det blev en bil. Har inte riktigt fattat det än att vi verkligen köpt en bil. Har haft den hemma idag och provkört och testat syskonvagn i bagaget. Kändes toppen så vi slog till och köpte den.
En Peugeot 307 SW blev det. En lite sportigare modell med glastak och andra snygga detaljer.

Känns toppen att vi kan stryka en sak från vår "Att göra/köpa innan bebis lista". Bara 573 saker kvar som vi ännu inte gjort/köpt.
Slog iaf två flugor i en smäll idag då vi även passade på att kolla några olika syskonvagn modeller. Kan tänkas lite tidigt att börja tänka på vagn redan i v 14, men så fort som det går så kommer det snart att vara dax att beställa en.

Nu ska jag sätta mej och ta det lite lugnt...känns som att hela dagen gått i 170.


Kommentarer
Postat av: Carro

Wow vilken snygg! Min kompis har en sån med 2 barn och hon är helnöjd :-)



Va tyckte du om syskonvagnarna då, nån som utmärkte sig?

Kram

2009-07-14 @ 18:59:32
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: Jenny*

Härligt att ni äntligen får en bil som ni vill ha! Hoppas ni får ett bra pris för focusen också. Jag är också nyfiken på syskonvagnarna och vilken det modell du tänker satsa på?



Äh det är väl inte så tidigt! En tredjedel av graviditeten har ju redan gått! Jag är nog värre än du som i tankarna har planer för hur livet med fyra barn ska funka, fast jag bara har ett och inte ens en tvåa på väg!

2009-07-14 @ 23:27:53
Postat av: Helen

Vilken fin bil! Vi har en Peugeot 307 som vi är jättenöjda med just nu, med två barn och en barnvagn så får man ändå med sig resten av packningen när man ska iväg på en lite längre resa.

Grattis till bebisen i magen förresten!

Jag hade nog tagit den översta av dom vagnarna som du har lagt ut nu, min kompis har haft en sådan men hon hade aldrig en liggdel på men hon var nöjd med den vagnen. Klart den va bred och så men ändå smidig att köra med dom svängbara hjulen. Kram Helen

2009-07-15 @ 20:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback