Det blev en dag i trädgår´n

2009-07-26 18:21:18 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Idag har vi haft en lugn och mysig dag. Vi började dagen med en förmiddagsfika hemma hos E & A. Där fick Mira leka med två till bustjejer. Tyvärr var Mira så trött att hon knappt sa ett pip på hela två timmar.

När vi kom hem somnade lillstumpan och sov i nästan 2 ½ timme. Sov gjorde också jag efter att jag lyckats övertala maken att se på en film som han egentligen inte ville se. Det slutade alltså med att han satt och såg på filmen själv medans jag sov. Kommer nog aldrig mer att få som jag vill gällande film i framtiden.

Nu är jag nyss inkommen från en promenad runt byn. Jag, mamma och Mira gick till hemköp och köpte lite lördagsgodis.
När vi kom hem gjorde vi en runda i trädgården. Smakade på hallon (MUMS!), vattnade tomaterna i växthuset och busade med Mira. Det är sådana här gånger jag får lite ångest över att Mira växer upp i en lägenhet mitt i stan när hon skulle kunna ha det så här varenda dag. Jag är previligerad som har fått växa upp bland hallon och tomater.













Mira trivs bra på landet. Synd att hennes mamma inte gör det lika mycket.

Kommentarer
Postat av: Pappapoet

Helt plötsligt verkar trädgårdsaktiviter jätte roliga :D

2009-07-26 @ 19:10:01
URL: http://pappapoet.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, första året går jättesnabbt... men det värsta är att det inte direkt saktar in efter det året heller utan rusar iväg i en fart där man knappt hinner med! Min store kille fyller snart 10. Kan inte riktigt fatta att jag har ett så stort barn! :-)



Så söt hon är Mira! Hon ser så stor ut nu när hon har börjat gå. Hihi, även jag somnade ifrån en film igår som jag hade valt. Kan inte lägga mig på soffan längre utan att somna.



Hoppas du mår bra annars. Själv mår jag fortfarande ganska illa emellanåt. Vissa lukter klarar jag bara inte av... usch!

2009-07-26 @ 20:12:38
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: sofie*

Vilken mysdag, jättefina bilder!!!



Åh fick du se den lille redan i v 13? Ja jag längtar med som tusan till UL nu, fick ju tid till det i vecka 18, att få se/höra det lilla miraklet kan man verkligen inte få nog av nej hihi,



kram

2009-07-26 @ 21:02:07
URL: http://frusofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback