Ett sorgligt hejdå...

2009-07-24 22:33:10 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Fantastisk dag har vi haft idag. Tjejerna har busat och lekt och levt loppan. Vi vuxna har sprungit omkring som yra höns och jagat barn, suttit i solen och stekt kroppen, grillat, matat barn och pratat om livets svåra gåtor. Det var med sorg i hjärtat som vi sa hejdå till våra vänner och önskade dom ett underbart år i Singapore.

Lite bilder lovar jag att det kommer imorgon även om jag lägger ut dom med viss skeptis efter dagens snack om internet. Jag lägger upp mycket bilder här på bloggen, mest för att en blogg utan bilder är ofta en ganska tråkig blogg och för att nära och bekanta ska kunna följa Miras uppväxt och förändringar. Jag hatar det faktum att det idag finns hur många skummisar som helst som driver omkring här på nätet. Bilder hamnar i fel händer och används till fel saker. Jag hoppas innerligt att ingen tagit mina bilder och använt dom i fel syfte. Det sorgliga är att det är inget jag kan styra över eller göra något åt. Jag väljer ändå att lägga ut bilder på mej och min familj och sen hoppas jag helt enkelt på det bästa. Vad har du för åsikt i frågan?

Nu är klockan halv elva och jag är väldigt trött. Solen och springet efter Mira har helt tagit slut på mej idag. Ska nu hoppa ner i sängen och läsa ett kapitel ur andra delen av millenium serien.
Men som sagt... mer snack om dagen som varit kommer imorgon i form av flera bilder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback