Historien om magen...

2009-07-10 21:27:26 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Tack för alla grattis hälsningar på mitt inlägg om att jag har en liten bebis i magen.

V 14 går jag in i  imorgon. Lovar att tiden har gått betydligt fortare denna gången än vad det gjorde när jag väntade Mira. Kanske är det för att man har lite mer att sysselsätta sig med på dagarna nu för tiden. Att sitta o läsa gravidböcker eller leta info på nätet är inte direkt något jag har tid med varje dag denna gången.

Ultrljudsbilden kommer från i tisdags då vi var och gjorde ett NUPP-test. Tack o lov såg allt bra ut och risken att vi kommer att få ett barn med kromosomavvikelse är väldigt låg. 6 ynka cm är lilla pyret i magen just nu. Inte mycket att skryta med det inte. Helt otroligt att jag ändå kunde se de små armarna och benen som fäktade och sprattlade. Tom fingrarna såg jag på ena handen.


Historien om hur jag mår denna gången är betydligt mer depprimerande. Även denna graviditet går jag omkring och är konstant illamående. Tröttheten har varit enorm och att jobba är verkligen en utmaning. Beundrar alla som mår som jag  och ändå går till jobbet varje dag. Ska bli skönt med lite semester v 30. Sen jobbar jag bara v 33-34 o sedan blir jag heltids mamma igen.

Är väldigt orolig för hur det kommer att bli framöver då förra graviditeten bjöd på en hel del jobbigheter och sjukskrivningar. Hoppas verkligen att det blir bättre denna gången och att vi slipper samma oro som sist. Denna gången vill jag hinna njuta lite av att vara gravid också och inte bara gå och längta till att veckorna ska ta slut.

Nu ska jag fortsätta leta lite utlandsresor. Jag o syrran har nämligen bestämt oss för att det blir en resa i slutet på augusti. Nice!

Kommentarer
Postat av: Carro

Va skönt att lilla pyret verkar må bra! :-)

Inte lika kul att du mår så dåligt dock.. Men när försvann illamåendet förra graviditeten?



Härligt med utlandssemester! Få vila upp sig lite :-D

Kram Carro & Vendela

2009-07-11 @ 09:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback