På "safari" bland björnar och tiger...

2009-07-23 08:48:50 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag planerar vi en liten dagstripp till Orsa Björnpark. Där finns brunbjörnar, isbkörnar, tigrar och vargar m.fl. Jag hoppas att Mira uppskattar att se på djuren även om hon fortfarande är så liten. Det enda som gör mej lite negativ till resan är det stundande regnet. Inte roligt att gå på djurpark när vädret är pissigt. Vi får väl se om vi kommer iväg eller om vi skjuter det på framtiden.



Vi fick en köpare på bilen redan igår kväll. Hon ska komma o kiika på bilen idag. Bara att hålla tummarna att hon vill ha den.
Jag blir bara så otroligt arg på mej själv och min käre make. Vi har nämligen glömt både registreringsbevis, vinterdäck och servicebok i lägenheten i stan. Hur vi tänkt det här med försäljningen nu då kan ni ju fråga er. Det är ju tur att vi har goa vänner/blomvattnare/posttittare som kollar till lägenheten åt oss när vi är borta. Den här käre vännen ska alltså få lov att leta reda på både registreringsbevis och servicebok i vårt kaos av papper. Frågan är väl om vi nångång kommer att kunna se vår vän i ögonen igen efter att han sanningen. Sanningen om hur stökiga vi verkligen är.

Nu är det dax att hoppa i duschen och göra sig redo för dagen.
Bilder på gosiga björnungar kommer förmodligen till kvällen.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej gumman, låter som om ni kommer få en fin dag, hoppas vädret är med er bara :)



Hur går det med funderingarna ang försäljningarna? Jag har redan fått 6 inbokade visningar trots att jag inte ens har fått hem varorna ännu, jätte kul så jag tror det här kommer att gå bra! Folk verkar väldigt intresserade av att titta på ett nytt klädmärke och inte de där gamla vanliga!



Ha en fin dag, många kramar Jenny

2009-07-23 @ 08:53:29
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback