Skrikkanon

2009-07-14 07:44:29 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag ska vi ut på biljakt! Spännande värre. Mitt drömsernario är att vi hittar en bil som det är jätte rea på och sen byter vi in våran för ett kanon pris. Hem kommer vi med en helt ny bil med betydligt större bagage.
Ja....det var drömmen... vad verkligheten bjuder på återstå att se.

Natten till igår blev precis så hemsk som jag i min fantasi föreställt mej. Tjejerna började med att väcka varandra i omgångar redan på kvällen. Det slutade med att Mira var uppe och pigg som en lärka kl 23.30 när även vi började göra oss iordning för sängen. Jag vet inte hur länge hon skrek och envisades med att vara vaken, men till sist somnade hon emellan oss medans vi turades om att sjunga varsin sång för henne. Vem som somnade först och vem som sjöng sista sången har jag inget minne av. Sen får vi väl ändå vara nöjda med de 3-4 timmars sömn vi fick innan Mira vaknade och väckte hela huset med sitt skrik. Efter flaskan somnade hon nöjt om vilket vår lille besökare inte gjorde. När jag o Micke kom upp halv åtta på morgonen visade det sig att Lilla L fått gå ut o sova i vagnen till sist. Hennes kära föräldrar hade med andra ord inte fått så mycket sömn den natten/morgonen.

Tyvärr beslutade E & A att de inte skulle orka med en natt till utan sömn och åkte därför hem tidigre än planerat.

Så nu sitter vi här själva igen. På torsdag börjar min jobb vecka och då åker Maken och Mira upp till dalarna. I 4 hela dagar ska jag klar mej utan min familj. Det kommer inte att bli skönt och jag uppskattar inte att jag kommer att få sova hur länge jag vill på mornarna. Jag hade hellre haft min lilla tjej hos mej. Så nu kära vänner måste ni lova mej att ni underhåller mej när dom är borta. Jag behöver nog allt stöd jag kan få.

Kommentarer
Postat av: Carro

Va jobbigt att dom väckte varandra så där mycket, så era kompisar var tvungna att åka hem :-(

Det är väl då man önskar man hade ett hus med två våningar ;-)



Hoppas ni hittar nån bra bil så din dröm går i uppfyllelse! Följer biljakten med spänning..



Har föresten beslutat mig att fortsätta med min blogg ändå :-) Fast den kommer inte ha lika mycket bilder då jag kommer lägga det i bd..

Kram!

2009-07-14 @ 14:56:04
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: Jenny*

Det kommer gå jättebra Therese! Det är nog bra att du får öva lite inför resan i augusti sen. Du kommer inte dö, inte hon heller! Ni får sakna varandra lite bara och det blir man inget annat än en ännu bättre mamma av tror jag!

kram

2009-07-14 @ 23:22:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback