Sovmorgon

2009-07-30 09:34:46 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag vaknade Mira halv sju. Lyckligt lottad som jag är så gick maken upp med henne så att jag fick somna om och sova till halv nio istället. Tack älskling!
Nu ligger Mira och sover förmiddag, hon klarar inte av att vänta tills efter lunch med sovningen när hon vaknat så tidigt. Annars sover hon oftast bara en gång om dagen nu för tiden. De gånger hon får sova så här på morgonen, så sover hon i högst en halvtimme.

Idag har vi inga planer alls. Förrutom alla sådana här "måsten" som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Det blir nog en hel del sittande framför datorn idag tror jag.

En helt annan sak som är en lite rolig nyhet är att vi har en intresserad på bilen igen. Nu sitter vi bara och väntar på att han ska tala om om han vill ha den eller inte... spännande! Hjälp oss hålla tummarna.

Dax att göra sig iordning så att jag iaf ser hyffsad ut ifall det skulle dyka upp någon oinbjuden gäst under dagen. Jag återkommer strax med fler bilder från besöket i stugan. Har lovat min vän Jenny att lägga ut någon bild på hur det ser ut där nu för tiden... tyvärr glömde jag ju att ta någon bild innifrån stugan. Det är ju där vi gjort om och fått det så fint.

Kommentarer
Postat av: Pappapoet

Alla dessa måsten, man kan bli trött på dem ibland :D

2009-07-30 @ 10:03:27
URL: http://pappapoet.blogg.se/
Postat av: Anonym

gillar du konst och tecknande..kika in hos mig=)

2009-07-30 @ 10:53:10
URL: http://metrobloggen.se/ninaskonst

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback