Stugan vid sjön

2009-07-28 11:49:35 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag planerar vi en tripp till vår sommarstuga. Vi tänkte sova där över natten. Vi blir ett helt gäng i den lilla stugan... Mamma, pappa, syrran, jag o maken o så Mira så klart.

Nu sitter vi och inväntar solen som planeras dyka upp. Det är inte så skoj att bege sig ut till skogen i murrigt väder.

De var verkligen länge sen jag sov ute i stugan. Det blev liksom inte av med en liten bebis förra året... och året innan dess ver jag inte vad vi hade för ursäkt till att inte bo där.

Det jobbiga med att vi åker just nu är att jag har hundra saker jag borde fixa de närmsta dagarna. Det viktigaste är att jag måste göra klar och skicka in en fotobok, som jag fått extrapris på, innan den 31/7. Jag mäste även boka och betala tåg biljetter till Arlanda inför vår Canarie resa v 35. PLUS att jag har miljoner småsaker som borde fixas och planeras.. mail att svara på osv. Men det får vänta. Jag får ta en heldag att fixa sånt här på torsdag.

För bloggens del kanske det blir lite tyst nu i någon dag. Eller förmodligen är jag tillbaka här redan imorgon kväll... men om jag inte är det så vet ni varför. Kanske kan jag testa mej på att mobilblogga från stugan:)

Nu ska jag gå och packa. Den viktigaste prylen i packningen är min bok som jag planerar att läsa ut under de här 2 dagarna i stugan.


Ha det bra kära ni så hörs vi snart igen! 
Vill även passa på att tacka för alla era kommentarer. Jag blir så glad varje gång någon skrivit något.

Kommentarer
Postat av: Theodora

Låter som en kanon idé att ta lite semester från alla "måsten" det blir allt för många av dem, och man blir lixom aldrig klar ändå. Njut av att komma iväg för en stund! Stugan har saknat er allt för länge!

/Theodora

2009-07-28 @ 17:33:00
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: cathie

Ta du en härlig bloggpaus, och ta hand om dig själv istället :) Vi finns ju här när du är tillbaka :)

2009-07-29 @ 15:36:10
URL: http://cathie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback