Upp o ner, ner o upp....

2009-07-04 22:17:55 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Vår biljakt slutade lika fort som den startade då det visade sig att alla bilhallar var stängda på lördagar. Ett riktigt antiklimax blev det då jag verkligen sett fram emot att vi skulle komma någonstans i vårt billetande.

En mysig förmiddag fick vi iaf då jag blåste upp Miras pool och så satte vi oss på gräsmattan här utanför lägenheten och hade det bra i solen. Lite svårt att tänka sig hur fint det var i förmiddags med tanke på regnet och åskan som just dragit förbi.

 

Imorgon kommer mamma o pappa hit. Tänk att det redan är v 28. Tiden går verkligen hysteriskt fort. Våra planer för veckan är lite spridda beroende på vädret.
Blir det regn och trist så blir det ev en resa till ullared och kanske nya skåpluckor i vårt kök. Eller åtminstone ny färg och handtag. Jag är ledsen alla ni som hyllat våra handtag i köket, men jag hatar dom. Inte alls min stil oavsett hur retro och "inne" dom är just nu.
Om det däremot blir sol kanske det blir någon tur till gränna och någon dag på stranden hoppas jag. Men sen är det ju faktiskt så att jag ska jobba i veckan och mamma o pappa ska ta hand om Mira... så om dom gör alla de här aktiviteterna på dagar då jag jobbar kan jag ju inte vara med.
Ska bli skönt att ha dom här iaf och få lite sällskap då maken jobbar borta hela veckan.

Ikväll har vi haft en mindre rolig kväll i familjen. Mira somnade för 2 minuter sen. Efter att vi försökt lägga henne tre ggr, duschat henne, gett henne x antal vällingflaskor/vattenflaskor, busat med henne för att trötta ut henne. kramat henne för att få henne att slappna av. ALLT med andra ord...o allt utan resultat. Antar att det är för varmt för älsklingen, för hon har haft svårt att somna nu flera kvällar i rad. Första gången vi tog upp henne ur sängen rann det nästan från henne och håret var genomvått. Vet inte vad man ska göra mot värmen... när det inte ens hjälper att ha alla fem fönster öppna så finns det inte så mycket mera att göra. Hoppas för hennes skull att iaf kvällarna blir lite svalare framöver.

Nu ska jag återgå till soffan. Hoppas du har en mysig helg.

Kommentarer
Postat av: marlene

hej.. john har också jättesvårt för att somna på kvällarna.. har svettas som en tok han med. stackarna..



om ni åker till ullared så snälla snälla hör av dig för jag skulle så gärna vilja ha en "baddräkt/soldräkt" till john och de finns att köpa där billigt.

kram

2009-07-04 @ 22:57:37
URL: http://johnlittle.blogg.se/
Postat av: Jenny

ÅÅÅ en sån fin pool ni har fått tag på !! Sån vill jag oxå ha och sitta och i,hahahaha !=) Vart köpte ni den ?=) Hemskt tråkigt att de inte blev någe billetande igår, tänkte inte heller på att de var Lördag och allt var stängt när vi pratade, aja ni kanske kan komma iväg nån dag i veckan istället mellan jobben och hitta nåt, sen när ni får en bilexpert på besök oxå så är de ju ett bra tillfälle att dra iväg =) Kram på dej,jag hoppas vi kan höras nån dag i veckan !

2009-07-05 @ 07:32:21
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback