Jag tror jag stannar i soffan idag...

2009-07-31 12:54:59 Personligt
» Kommentarer(0) «


Jag är en riktig tidningsmänniska. Vet inte hur många olika tidningar jag har prenumenerat på genom åren. De jag inte får i lådan slinker istället ner i kundkorgen när jag handlar mat. I perioder får jag begränsa mej själv till att köpa max en tidning i månaden. Det är ju som vi alla vet hutlöst dyrt med tidningar. Även fast de skänker tillvaron lite mera ljus och glädje så läser jag dom oftast inte fler än 2 ggr och efter det blir dom liggandes och skräpar.

Ett tag var jag otroligt duktig och klippte ur alla bra artiklar, läckra modesidor och intressanta saker och klistrade in de i ett hemmgjort häfte. På det viset får man de intressanta sakerna sparade medans man kan slänga resten av tidningarna i pappersåtervinningen.
Sedan jag blev mamma har jag deffinitivt inte haft tiden att ta tag i mitt klippa klistra projekt. Kanske nångång i framtiden kan jag få lite tid över för att sätta mej och gå igenom alla de hundra tidningar jag har liggandes överallt i lägeneheten.

Idag är en typisk tidningsdag. Regnigt, murrigt och mörkt ute. Tänk er en fotölj med fotpall, en het tekopp och en schysst tidning. Kan inte bli mycket bättre mys än så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback