En shoppaholic tar paus...

2009-06-08 09:50:53 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Jag har gjort en överenskommelse med mej själv och maken. Jag ska inte shoppa några kläder till mej själv på hela sommaren. Först pratade jag om att inte köpa nåt mer än det allra allra nödvändigaste (Typ underkläder, skor) på ett helt år. Men jag inser att för en shoppaholic som mej så blir det alltför svårt. Jag börar med sommaren. Det är alltså 4 mån om vi drar ut på det hela september också. Min budget kommer alltså minskas med x antal hundralappar o så får jag som present unna mej en resa till hösten om jag klarar det.

Om jag kollar igenom mina garderober (Ja, jag har flera, Får inte plats i endast en) så inser jag att jag har jätte mycket fina kläder. Många plagg som inte är använda mer än någon enstaka gång. Med ett skärp i midjan eller en sjal runt halsen kan man fixa till den allra tråkigaste toppen. Så min plan är att återavända mina gamla kläder som ligger och skräpar. Om jag efter de här månaderna fortfarande har plagg som jag inte använt så har jag ju en stor anledning till att fortsätta min spara period hela vintern också.



Jag tror att detta kommer att bli nyttigt för mej. Det kommer att bli tufft. Jag älskar verkligen att gå i butiker och kolla in de senaste plaggen. Jag älskar att köpa nya fina grejjer. Jag älskar mode.
Knepet är nog att inte ta promenad vägen förbi stan. Helt enkelt sysselsätta sig med andra saker än att gå i butiker. Tur ändå att jag har Mira som jag måste handla till. Hon växer ändå ur sina kläder och måste ha nytt med jämna mellanrum. Det kommer bli min räddning.

Så hjälp mej nu. Hjälp mej hålla i plånboken och framförallt, sysselsätt mej så jag inte går i butiker! :)

Kommentarer
Postat av: Jenny*

Vilket bra initiativ och va duktig du är som tänker göra det. Du kommer klara det är jag helt säker på och jag och D underhåller er mer än gärna i sommar så att du inte behöver gå på stan så mycket.. Heja Therese!!

2009-06-08 @ 22:47:49
Postat av: Carro

Wow va häftigt! Nu inspirerade du mig att till att göra nåt liknande :-)

Jätteduktigt av dig som ska kämpa med en shoppingpaus!

Kram

2009-06-09 @ 10:54:11
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback