Envis som en åsna...

2009-06-16 19:30:03 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Ni skulle se vår lilla tös just nu. Hon sitter och äter sin kvällsgröt. Själv. Så fort jag försöker rätta till skeden eller tallriken så gallskriker hon allt vad hon kan.
Hon har alltså kommit på att hon ska äta helt själv. Detta resulterar i 3 skedar till frukost, en sked till lunch, en tallrik till middag och än så länge en halv tallrik till kvällsmat. Det var ju tur att hon kom på tekniken efter två mål och inte två veckor.
Det är ju jätte bra, verkligen kanon att hon äter själv. Förutom att det är mat ÖVERALLT och att det tar en evighet att äta. Lagom tills det att hon käkat upp lunchen så är det dax för middagen osv. Inte lätt detta med en envis ettåring. Vågar inte ens tänka på hur det kommer att bli när hon sen kommer in i trotsåldern. Hemska tanke.

Jag brukar alltid se min envishet som en positiv sida... men nu vet jag inte längre. Hon hade ju kunnat ärvt en lite mindre bit av envisheten tycker jag allt.

Ikväll går det absolut inget av intresse på tven. Tror att jag ska ta en lång dusch när Mira lagt sig sen ska jag lägga mej i sängen och läsa en tidning. Kanske kan jag tom somna innan 22 ikväll. Det vore ju skönt.

Hoppas ni alla haft en skön dag i solen. Passa på o njut för det ryktas om regn i midsommar.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det dröjer nog inte förrän vi är i den där envisa perioden heller, alltid kul o läsa om Miras faser, då vet man att vi snart är där också ;) hihi



Kram Jenny

2009-06-17 @ 23:53:50
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback