Hemlängtan

2009-06-15 08:33:54 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Vi hade en jätte mysig kväll igår med mat och skipboo.
Idag börjar makens första sommarläger som alltså är ett dagkollo. Det betyder att han kommer att sova hemma åtminstone. Men övrig tid får vi allt klara oss själva jag och prinsessan. Jag hoppas Mira kommit över sin gnällperiod och kan bete sig lite roligare idag. Kanske har hon också saknat solen och varit lite sommardeppig som alla vi andra.
Idag skiner iaf den berömda solen och jag känner mej laddad för en låååång promenad och lite presentshopping. Har en kompis som fyllde år i fredags som jag ska köpa nåt fint till henne och skicka på posten idag tänke jag. Så om du läser detta Emmelie så kan du ju se fram emot ett paket på posten imorgon.

Idag är en spännande dag för idag är dagen då jag får reda på om syrran kommer på besök i veckan eller inte. Det är också idag jag kan bestämma om vi ska åka till Dalarna nästa helg eller inte. Jag har sån grym hemlängtan just nu. Hoppas verkligen att syrran kan komma så att jag kan ta mej upp med henne sen. Jag vågar inte åka själv med Mira i 4 timmar. Vår barnstol sitter nämligen bak i bilen så jag har noll koll på Mira under tidan jag kör... och nu när hon blivit så stor så sover hon ju inte hela vägen längre. Funderar på att ev åka på kvällen när hon somnar för natten...har jag tur så sover hon hela vägen då.

Nä...nu ska jag och mitt grötmonster hoppa i duschen sen blir det promenad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback