Polarn och pyret

2009-06-13 15:20:40 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Var ner till stan idag för att jag skulle hämta ut ett recept. Såg då att Polarn och pyret hade rea. Perfekt tänkte jag och knatade in.
Hittade ett par jeans och en klänning. Kjolen på bilden köpte jag där för en vecka sedan. Snacka om att jag blev glad när kjolen idag var på rea och jag fräck som jag är gick in och lämnade tillbaka den jag köpte förra veckan och så plockade jag åt mej en ny på rean istället.
För de här tre plaggen sparade jag 245 kr. Alltid nåt:)

Om man läser på föräldraforum så råder det lite av en hysteri kring PoP kläderna. Många tycker att dom är heeeelt fantastiska och skulle inte kunna tänka sig att köpa sina kläder någon annanstans. Sjäv tillhör jag den skaran som inte är lika galen i PoP. Jag tycker att dom har en hel del fint men dom är helt enkelt för dyra för mej. Fantastiskt sådana gånger då man kan fynda på rean och het plötsligt få en kjol till humant pris.
Jag tror att Mira kommer att bli väldigt fin i mina nya fynd. Vad tror ni?:)



En liten till detalj i debatten är att jag helt enkelt tycker att Lindex, Kappahl och Hm har finare kläder än Pop... men när det gäller jackor och overaller så får jag nog hålla med om att Pop är betydligt bättre i kvalitet. Då kanske man får välja bort det tuffa mönstret och välja en enfärgad jacka på Pop som sen håller hela säsongen.

Tack Jenny för presentkortet som gjorde att Mira kunde få de här fina kläderna!

Kommentarer
Postat av: Carro

Jättefina kläder! Kommer va superfint på Mira :-)

Ja POP är väl inte ofta jag handlar på heller, är för dyrt! Och jag tycker deras mönster och färger inte alltid är min smak, fast just nu till sommaren har dom haft mycket fint! Så jag vart glad att det var rea nu ;-)

Kram

2009-06-13 @ 16:50:17
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ååå så jätte fina kläder du och mira hittade, de där kommer hon bli super tjusig i !!=) kraam!

2009-06-13 @ 21:24:58
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback