Working nine to five...

2009-06-24 21:35:57 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Det märks att jag inte är van vid att jobba. Idag har jag gjort 6 timmar och nu värker varje liten led i både ben och rygg. Känns ju löjligt att klaga på att man är trött och sliten efter två dagars jobb. Fniss. Min tröttht är också förklringen till min dåliga uppdatering här på bloggen. Jag vet att jag lovat bilder... det kommer... nåndag...

Det är underbart att sommaren kommit äntligen! Jag njuter varje sekund! Tar emot lite att ställa sig inne i en butik när man ser alla lättklädda människor utanför dörren. Jag vill också ligga på stranden och ha det gott.



Miras feber har nu släppt och idag har hon varit helt feberfri. Däremot har hon varit gnälligare än på väldigt länge. Funderar på om det kan vara så att det är tänder på gång iaf. Några tredagarsfeber prickar har hon inte fått iaf så det var nog inte det ändå. Äter gör hon fortfarande inte och det börjar bli riktigt frustrerande. Inte så konstigt att hon är gnällig kanske med tanke på hur hungrig hon måste vara. Jag kan ju bara se på mej själv hur gnällig jag blir när magen är tom.

Imorgon är jag ledig och då har jag planerat att sitta i solen hela dagen. Nu är det verkligen dax att få lite färg på kroppen. När jag säger att jag ska sitta i solen hela dagen betyder det de timmar mira sover eller när hon är nöjd med att busa med mej i gräset. Dock blir det skuggan när hon är vaken.
Någon som vill hålla oss sällskap på stranden kanske???


Hur cool får man va!? :)


Frihet

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hon är ju bara sååååååå underbart goooo så man vill äta upp henne !!! Får jag göra det ???? SNÄÄÄLLA !??!=)

2009-06-24 @ 22:10:18
URL: http://fitforababy.blogg.se/
Postat av: Jenny*

Jag vill hålla dig sällskap på stranden!! Jag och din make ska ju ordna lite grejer på förmiddagen men vad sägs om att komma och luncha med oss på kåren så drar vi ner på stranden sen med våra sovande små änglar?? Låter bra i mina öron! Kram kram/Jenny*

2009-06-24 @ 22:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback