Familjemys heeeela dagen...

2009-03-03 09:02:15 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag är maken ledig och vi ska ha familjemys hela dagen. Jag är lite sugen på att åka till badhuset o bada med Mira för första gången. Hon älskar ju vatten så det vore kanon kul.
Ikväll är vi lite sugna på att gå på bio, men vi har ingen barnvakt till Mira. Få se om vi lyckas fixa någon under dagen.

Vi har fortfarande inte firat vår bröllopsdag så vi tänkte göra det idag:)

Annars är allt bra med familjen. Miras tand fortsätter växa o hon fortsätter även vara uppe på nätterna. Inatt vaknade hon vid två igen. Hon fick amma lite (även om jag knappt har någon mjölk kvar) sen somnade hon brevid mej så det var bara att lyfta över henne till hennes säng sen.
Det är många som sagt att Mira har ett så snällt skrik. Ni som sagt det skulle höra henne nu! Hon har INTE ett snällt skrik längre. Galet va hon kan gorma nu för tiden. Det värsta är ju att hon lärt sig att hon får en flaska på nätterna om hon skriker så. Tyvärr törs vi inte låta henne skrika då vi bor i lägenhet. Nog för att vi har många äldre i trappuppgången... men vi vill ändå inte riskera att bli vräkta.

Nu ska jag fixa iordning mej och sen ska vi påbörja vår familjedag. Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: marlene

Åh va mysigt med familjedag ;-) hoppas dagen blir bra för er och att ni kan komma iväg själva en stund på kvällen. det behövs ibland. kram malle

2009-03-03 @ 11:43:28
URL: http://johnlittle.blogg.se/
Postat av: Jenny Persson

Hoppas ni får en underbar fantastisk dag tillsammans hela familjen och tusen jätte tack för du hjälper mej att få ordning på bloggen,du är heeeelt guuuuld !!=) Bamse kramar

2009-03-03 @ 13:38:08
URL: http://lillkapsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback