Helg igen

2009-03-28 09:06:37 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Lördag o helg.

Självklart är det en besvikelse att Laila inte vann igår efter sin  fantastiska dans... men Magnus var ju helt klart värd en första plats han med. Å andra sidan så följde jag inte programmet så väl så jag bryr mej inte så värst om vem som vann. Skönt att för en gång skull inte vara besviken efter en tävling.

Idag är en fullspäckad dag. Maken planerar att ta med sig Mira på en fotbollsmatch nu på förmiddagen. Själv tänkte jag försöka ta mej till gymmet  o träna en timme. Det tråkiga var att alla pass på gymmet är inställda idag pga utbildning av personalen så ska jag träna idag så måste jag träna vikter på gymmet. Kan jag iofs behöva...även om det är tråkigare.

Efter lunch ska Maken iväg med en killkompis och spela bowling. Då blir jag o Mira ensamma hemma och får nog sysselsätta oss med att gå ner till parken eller ta en promenad tror jag.

Ikväll ska vi till Makens jobb på föreläsning för familjer. Tror det ska handla om barnuppfostran osv och kan nog vara väldigt intressant. Kvällens tema är iaf "Våga vara förälder".

Som ni ser så är det fullt upp. Nu ska jag ta o klä på Mira lite varma kläder så att hon är redo för fotbollsmatchen och lite sömn i vagnen. Vi hörs! Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback