Promenad blev Skoshopping

2009-03-26 16:53:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Var ute på en promenad i morse som lite oskyldigt förvandlades till sko-shopping-promenad. Vi hade verkligen ingenting att sätta på Miras fötter för tillfället då hon växt ur de "skor" hon fått tidigare. Efter ett litet telefonsamtal med Maken så bestämde vi oss iaf för att satsa på ett par riktiga skor som hon kan lära sig gå med. Jag har sprungit runt i massa skoaffärer och till sist så blev det dessa skor som ni ser nedan. Det är hutlöst vad barnskor kan kosta! Svårt att veta hur viktigt det är med en dyr sko eller om de lite billigare varianterna är precis lika bra. Den här skon verkar iaf stabil och bra.



Vit o silvrig sko från "DIn Sko"

Nu är jag helt slut i både armar, ben o rygg. Jag o Mira träffade på M & J på stan o det slutade med att vi hängde på dom på en liten tur, trots att vi egentligen var påväg hem. Efter att ha vart på Maxi och hämtat Maken var kl nästan fyra innan jag o Mira kom hem. Då hade vi vart ute sedan kl tio på morgonen! Det blev ett bra träningspass idag iaf:)


En lite rolig bild som jag tog igår. Vi har hur mycket fåglar som helst i parken utanför dörren. Lite äckligt tycker jag, desto roligare tycker alla barn att det är.


Jag fick en fantastisk bukett tulpaner av mamma när dom var här i helgen. Nu börjar dom tyvärr torka lite, men se så vackra dom var när dom var utslagna o fräscha.

Kommentarer
Postat av: johanna

av vilka söta skor :D vilken storlek kan de vara? hur gammal e du? ja ja har tagiot bilderna, tack så mkt :)

2009-03-26 @ 19:39:53
URL: http://www.johannaagren.blogspot.com
Postat av: Carro

Vilka söta skor! Å vilka fina bilder, speciellt på tulpanerna! Så underbara blommor =)

2009-03-26 @ 21:07:28
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: Åsa

Det var antagligen en reaktion på vaccinationen eftersom hon inte var helt frisk då... men jag väntar på att läkaren ska höra av sig.. :-S



2009-03-26 @ 22:18:43
URL: http://torgersson.stoll.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback