Alone again...

2009-05-06 15:47:41 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Nu har Jenny åkt hem. Dagen gick i rasande tempo. Vi fördrev förmiddagen ute i regnet och blåsten. Jag såg ut som en blöt katt när vi kom in i värmen igen. Jag hatar blött hår. Mitt blir hemskt. Vad vore livet utan plattång säger jag bara!? En sjal, en prinsesstårta och en bilresa senare så landade vi till slut hemma hos oss där jag lagade lunch och sedan fixade lite med Jennys blogg, Vill ni se hur den blev kan ni gå in HÄR.

Nu är jag och Mira ensamma igen eftersom Maken jobbar kväll. Kl åtta kommer han hem och då drar jag iväg på dans. Lite lustigt att inte träffas alls då jag tom fyller 25.

Jag fick förresten ett jättefint halsband med tillhörande örhängen av Jenny o ett presentkort på Gina. Perfekt! På posten kom det ett kort från farmor och ett par örhängen från mamma och pappa. Även dom jätte fina och i mitt numera älsklingsmärke "Pearls for girls". Samma märke som halsbandet jag fick av Maken igår. Passade perfekt ihop också, örhängena och halsbandet alltså.

Tack för alla grattis kommentarer! Gulligt att ni alla tänker på lilla mej. Att ni besöker min blogg gör mej också jätte glad.

Nu ska jag leka lite med Mira sen är det dax för mat igen. Vi gör inte så mycket mer än äter och sover i den här familjen.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh vilken vacker bild du har i din header!

/Emma

2009-05-07 @ 10:04:21
URL: http://prinsessanalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback