Måste det göras???

2009-05-20 20:09:17 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Imorgon åker vi upp till dalarna och hälsar på familjen. Det bertyder att jag har fixat och grejjat hela dagen med packning och städning. Jag börjar bli klar... men har fortfarande disk att ta hand om.
Vill inte ta tag idet.... men måste... speciellt om jag tänkt få tid till att se på Greys ikväll.

Vi åker tidigt imorgon. Hur ska jag hinna få ordning på allt under bara en timme imorgon när vi vaknat? Blir stressad bara jag tänker på det.

Har iaf suttit och funderat på vad vi ska baka för tårta till Miras och mitt kalas på lördag. Kommer att bli gott tror jag. Fast det roligaste är helt klart att göra tårtan. Önskar att jag tog mej tid till att baka oftare. Någon med några bra tårt tips? Tas glädjeligen emot.

Mira har vägrat att äta de senaste dagarna. Inte ens gröten går lika bra som den alltid gjort. Det måste vara tänder på gång, även om jag inte ser dom ännu. Jobbigt är det iaf. Jag har inget tålamod när det gäller att sitta och äta länge. Jag blir galen när hon krånglar och bara böjer bak/bort huvudet. Kastar maten på golvet gör hon också om hon får tillfälle. Busunge är vad hon är.

Idag när Mira blev arg på mej för att hon inte fick ta en grej som låg på bordet så tog hon tag i Makens nytvättade, nystrykta hög med kläder som också låg på vardagsrumsbordet och så slängde hon allt på golvet. När det väl låg på golvet tittade hon på mej med en riktigt retsam blick. Snacka om att hon vet vad hon ska göra när hon inte får som hon vill.

Nä...nu ska jag ta tag i disken. Vi hörs imorgon vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback