Sjuk älskling...

2009-05-30 07:46:31 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


När vi precis blivit glada över att hon börjat äta igen så kommer nästa elände. Innan klockan två inatt hade Mira vaknat 3 ggr. Alla gångerna helt otröstlig och ingenting som hjälpte. För varje gång hon vaknade märkte jag hur hon blev mer o mer täppt i både näsa och hals. Imorse när hon vaknade så rann både näsan och ögonen. Mira har fått en förkylning.

Tack o lov åt hon upp frukosten ändå. Nu gäller det bara att kurera lilla älsklingen så att hon blir frisk till ett års sprutan på onsdag.

Idag har vi en del planer... vi får väl se hur många av dom som kan genomföras. Maken ska o spela tennis med en vän och efter det är vi bjudna hem till honom och frugan på lite grillning. Ska bli riktigt trevligt.
Ikväll slits vi mellan att vara hemma och se på Robinsson finalen eller att gå ut på stan och besöka rix fm festivalen som är på besök. Blir nog kanske så att vi spelar in robinsson så att vi kan se det när vi kommer hem.... o på det viset behöver vi inte välja bara ett alternativ.
Fast just nu känner jag att det är Mira som får styra den här dagen. Vi gör det hon orkar helt enkelt. Har hon feber ska vi ju inte gå ut alls bland folk.

Önskar er en härlig lördag och hoppas ni har lika underbart väder som vi har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback