Snart springer hon nog:)

2009-05-25 11:15:18 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nu är vi tillbaka i stan igen. Resan hem gick bra. Mira var lite gnällig o trött på att sitta stilla sista halvtimmen hem... men det var ändå en godkänd resa tycker jag allt.

Här händer det massor för tillfället. Mira håller på att få fler tänder nertill och har därför matvägrat nu i stort sett hela helgen. Idag fick jag i henne 3 skedar gröt till frukost. Det känns inte alls bra när man inte får i henne någon mat. Tur att hon har lite att ta av och att man inte behöver oroa sig för att hon ska försvinna helt iaf.
Jag avskyr verkligen tandsprickning. Tycker så synd om barnen som ska behöva lida o ha ont. Nu när jag sett den lilla tanden i dag så vet jag ju att vi törs ge henne lite smärtstillande iaf.

Fler saker som händer nu är att Mira går massor. Eller inte massor kanske men går gör hon allt. Igår tog hon kanske 5-6 längre sträckor. Rekordet ligger på 20 steg i rad:) Snacka om att man blir löjligt stolt när hon går. Hahah.

Nu är det bara 2 dar kvar tills ett års dagen! Jag kommer aldrig att förstå hur tiden kan gå så fort.

Kommentarer
Postat av: cathie

Aah, vad kul! hihi jag förstår att det är vingligt! Är ju inte så lätt alla gånger när man precis har lärt sig! :)

Tack så mycket, detsamma! Kram!

2009-05-25 @ 17:11:39
URL: http://cathie.se
Postat av: Jenny

Gu va roligt att hon går så mycket :) I dag tog Astrid två pytte pytte steg utomhus så nu ska vi öva öva öva, så att det till slut kommer här också!



Ha en fin kväll vännen, kram Jenny



2009-05-25 @ 19:09:44
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback